Om Orientering Online

Velkommen til Orientering Online.

Fra juni 2019 er magasinet Orientering blevet 100% digitalt. Det betyder, at vi nu er et online- magasin, der kan opdatere dig på de mest aktuelle historier og har plads til at gå helt ned og nørde i detaljen, med analyser og reportager – og skiftet navn til Orientering Online.

Om Orientering Online
Orientering Online drives af Dansk Orienterings-Forbund og henvender sig til alle med interesse for orienteringsløb.

Mens do-f.dk er platform for de korte nyheder, går vi på Orientering Online mere i dybden med orienteringsløb og kulturen omkring. Det sker blandt andet gennem portrætter af markante profiler, tendensartikler og masser af gode råd til, hvordan man for eksempel bliver en bedre orienteringsløber, bliver sin skade kvit eller løfter det sociale i klubben.
Orientering Online henvender sig alle medlemmer af DOF, og det er vores ambition at give en god læseoplevelse til alle, uanset om man er gammel eller ung, elite- eller motionsløber.

Redaktionsgruppen bag Orientering Online består af frivillige skribenter, der selv er aktive orienteringsløbere. Hvis du har lyst til at være en del af arbejdet i redaktionen, er du meget velkommen til at kontakte redaktøren. Det samme gælder, hvis du bare har en idé til en historie, du mener vi bør tage op.

Redaktionen kan kontaktes på orientering@do-f.dk

Retningslinjer for kommentarer på Orientering Online

ALLE anonyme indlæg fjernes.

Desuden fjernes kommentarer, hvis de:

  • har karakter af personangreb. Det vil sige kommentarer, der “går efter manden og ikke bolden”. Og kommentarer, som I det hele taget er nedladende over for modparten.
  • ikke er forsynet med BÅDE for- og efternavn.
  • slet ikke forholder sig til det konkrete indhold eller temaet i den oprindelige artikel.
  • har karakter af korrekturlæsning (oplysninger om rettelser og slåfejl bedes sendt til orientering@do-f.dk)

Kontakt chefredaktør Iben Valery på orientering@do-f.dk, hvis du mener, at konkrete indlæg ikke lever op til ovenstående retningslinjer.

Ansvar
Forslag til kommende artikler er velkomne. Redaktionen påtager sig intet ansvar for uopfordret materiale. Redaktionen forbeholder sig ret til at afvise, forkorte og redigere indlæg og artikler, der optages på siden. Forbundet og redaktionen deler ikke nødvendigvis de synspunkter, som den enkelte skribent fremfører.

Redaktionen

Iben Valery
Chefredaktør
+45 42 16 00 62
orientering@do-f.dk
Camilla Bevensee
Redaktør
+45 28 75 77 94
cb@do-f.dk