magasinet Orientering Medier

Efter mere end et års stilstand kan du igen fordybe dig i magasinet Orientering!

Orientering Online udgiver efter et år med coronapause, et helt nyt digitalt magasin, der giver dig alle de bedste historier samlet i et velkendt og visuelt onlineformat. Redaktører og skribenter har arbejdet på højtryk de seneste måneder for at sammensætte et magasin, der forhåbentlig indeholder noget til enhver smag - ung såvel som gammel og bredde såvel som elite.  

Du kan læse om Maja Alms manglende motivation og fuldstændige træningsstop sidste efterår, om hvilken betydning ‘Vildtskovsprojektet’ får for orienteringssporten, få en opsamling på EM, løse opgaver i (O)pgavehjørnet og møde den nye formand for Hovedbestyrelsen Poul Mouritsen.

Når du bladrer igennem magasinet, kan du med et enkelt klik på en hvilken som helst artikel, kommer videre til en læsevenlig blogudgave af historien. Du får altså det flotte magasinlayout uden at der er gået på kompromis med læseoplevelsen. Alle magasinets artikler vil løbende blive udgivet på Orientering Online, men først skal du have muligheden for at læse dem i det nye format.

Redaktionen har set frem til at udgive magasinet, og håber, at I vil tage godt imod det.

God læselyst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s